Pages

15 Haziran 2011 Çarşamba


düzenli bir işe başlayalı yaklaşık beş ayı geçmekte, ancak ben daha gece oturmalarından geçememekteyim. valide sultan'a göre çalışan bir bayan için çok sakıncalı bir durum. ama can çıkmadan huy çıkmıyor, ne yardan geçerim ne serden, sonra her sabah "bu gece erken yatacağım" diye yataktan çıkmak istemezken bir inatla yine oturmak benim mazoşistliğimden ileri geliyor kanımca....
 facebook ta öyle gezinirken, günümüz dizilerinin revaçta trendi olan eski şarkılardan kuple koyma videosuna denk geldim. bunlara denk gelince ısrarla youtube da o dizi görüntülerini içermeyen kayıtları aramaya bayılıyorum, hayır o kupleler dizilere yapışıyor kalıyor sonra, bu yapışkanlığı önlemek için tamamen.şimdi içsesim bana "e birader görmeseydin o dizide geçen kupleyi, seyyan hanım'ın bu şarkısını dinleyemeyecektin"diyor amma.. bu konuda sana  hak veremeyeceğim içsesim üzgünüm. bilirsin ki havva kızı rasyonel değil, bu konuştuğun şeyin doğruluğunu sınamamı bekliyorsan yanılıyosun, zaten saat 01:31; daha uyunacak; uyanılacak ve günlük gece erken yatma tiradı tekrarlanacak.
bayadır yazmamanın verdiği özlemle bu girizgah ve içsesimle olan hesaplaşmam sizi daha fazla bayıltmadan, sizi Seyyan Hanım'ın bu güzel şarkısıyla bayılmaya davet ediyorum efem.şarkının güfte ve bestesi Şefik Gürmeriç'e ait, işte dizi videolarına yapışmamış, bir müzik gurmesinin youtube da paylaştığı şarkı... şarkıyı beğenirseniz, kalan müzik'in Seyyan Hanım'ın söylediği "tangolar" albümünde bu şarkı ve beşbenzemez güzeliyle karşılaşabilirsiniz efem.



O gözler bana eskisinden yabancı
Gönlümdeki bu sevda hiç dinmeyen bir acı
Ruhumun kederinden gözlerim yaşla doldu
İnliyorum derinden bana bilmem ne oldu
En candan arkadaşım ruhumu saran gece
Ben kime bağlanmışım ağlıyorum gizlice
Kimsesiz karanlıklar derdime şifa verin
Kalbimde ki yaralar daha çok daha derin

10 yorum:

koyusiyah dedi ki...

Son bir kaç yazın neden çok tanıdık geliyor :)

coffeé dedi ki...

@koyusiyah,
her nedenseeeee :)

koyusiyah dedi ki...

muhasebe dedin, ankara dedin, geç yatma ve uykusuzluk dedin, düzenli iş dedin, iç sesimmisin diye soruyorum yüksek sesle :)

Adsız dedi ki...

akşam akşam güzel geldi şarkı :)

coffeé dedi ki...

@koyusiyah,
içses olmuşum haberim yok :):):) nasıl bir muhasebedir bu yahu :)

coffeé dedi ki...

@Zennube,
bana da gece çok iyi gelmişti.

koyusiyah dedi ki...

ömür muhasebesi belkide, sevemesemde!

Bestami Bey dedi ki...

Alkışlarlayaşıyorum da tanıtmıştım sana ben bunu. Sen o zaman araştırma, şimdi dizilerde çıkınca kıymete binsin öyle mi? Eferim.

coffeé dedi ki...

@Bestamibey,
biliyorum biliyorum. ama o sıra jazz&hicazz a takmış idim hatırlıyorsan :) ben de dizi görüntülerinden gayet arındırılmış halini koydum :)

coffeé dedi ki...

@koyusiyah,
belki de :)